14.3 C
Amposta

L’Ajuntament del Perelló recupera el Cinema Auditori Victòria

El contracte de lloguer havia expirat el 2 de novembre després de 10 anys vigent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament del Perelló ha adquirit el Cinema Auditori Victòria, que fins ara era de propietat particular. El cinema és un local històric per a la població, construït l’any 1956 i destinat a cinema, posteriorment es va adequar a auditori municipal. Al gener del 2020, es van recuperar les projeccions de cinema comercial i fins l’actualitat. El contracte de lloguer havia expirat el 2 de novembre després de 10 anys vigent i la població s’havia quedat sense cap equipament per dur a terme activitats culturals, per això des de l’equip de govern es va apostar per recuperar-lo i va començar les negociacions amb els propietaris.

Finalment, el consistori va poder arribar a un acord el passat 30 de novembre i es va aprovar en un ple extraodinari el 2 de desembre per un import de 300.000€, provinents del romanent de tresoreria. L’equipament permetrà donar cobertura a tots els actes culturals que puguin arribar al municipi com s’havia fet fins ara.

L’interior del Cinema Auditori Victòria del Perelló. Foto: Cedida

En aquest sentit, l’alcaldessa del Perelló, Mª Cinta Llaó, ha explicat que “no ens podíem quedar sense un equipament cultural i històric tan important com el que tenim al municipi, per això hem lluitat tot el que hem pogut per fer que la cultura segueixi present al Perelló”.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -