14.3 C
Amposta

L’Ajuntament del Perelló millora la seguretat peatonal a l’entrada sud de la població

La zona és molt transitada per persones que fan caminades i, fins ara, la circulació de vehicles suposava un risc per als vianants

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament del Perelló ha dut a terme la millora d’un pas per als vianants a l’entrada sud de la població per a garantir la seguretat dels vianants. La zona és molt transitada per persones que fan caminades i, fins ara, la circulació de vehicles suposava un risc per als vianants.

Per a l’adequació de la zona, s’ha dut a terme la creació d’una recollida d’aigües, formigonat i pintura per a la senyalització, amb un pressupost total de 23.772,91 € (IVA inclòs). A més, s’ha afegit una prolongació valorada en 2.963,40 € (IVA inclòs).

Gràcies a aquesta ampliació del vial, els vianants estan més protegits de la circulació dels vehicles i es garanteix la seva seguretat. Aquesta millora ha estat possible gràcies a la donació desinteressada dels terrenys per part dels germans Pepita i Alejandro Boyer Brull, als quals l’Ajuntament agraeix públicament aquest gest beneficiós per a la població.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament continua treballant per a millorar la seguretat dels vianants i garantir un espai públic accessible i de qualitat per a tothom.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -