EbreEconomiaNotícies

L’abocador de Riba-roja d’Ebre, paralitzat per la necessitat de revisar la llicència ambiental

Calvet assegura que, amb aquest nou escenari, l'Ajuntament no podrà atorgar la llicència d'obres

El projecte del dipòsit de residus industrials no perillosos de Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre) ha quedat paralitzat després que el Govern hagi decidit actuar d’ofici i revisar la llicència ambiental, que caduca el 17 de juliol vinent. Segons ha explicat el conseller de Territori, Damià Calvet, la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) ha notificat que la llicència del futur dipòsit no es podrà prorrogar perquè l’activitat que s’havia autoritzat encara no està en marxa i hi ha hagut canvis normatius en matèria d’aigua. Davant d’aquest nou escenari, Calvet ha insistit que caldrà revisar el projecte en tots els vectors: l’aigua, l’aire, els residus i la biodiversitat.

Amb aquest tràmit pendent, el conseller ha afirmat que l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre no podrà atorgar la llicència d’obres.

“Hem rebut el missatge d’oposició de la comarca i hem trobat la forma, amb la revisió anticipada de l’autorització ambiental, de procedir a tancar l’etapa en què aquest projecte era possible”, ha assegurat Calvet.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close