EbreNotícies

La UNED organitza un curs per orientar a professors

El curs serà del 16 al 18 de juliol i busca ajudar a tots els futurs professionals que vulguin accedir a la docència

El Centre Associat a la Universitat Nacional a Distància (UNED) de Tortosa organitzarà durant tres dies, del 16 al 18 de juliol, un curs d’estiu per orientar sobre les oposicions per accedir a la docència.

La formació servirà per a orientar aquells professors que acaben el màster i necessiten una orientació per accedir a la docència i el pas a les oposicions. A més, també per aprofundir en el disseny d’una unitat didàctica i altres temes de vital importància com l’atenció a la diversitat i com es participa en la dinàmica d’un institut.

El curset comptarà amb la participació de diversos professionals. El curs es pot realitzar on-line.

El termini d’inscripcions tanca el 15 de juliol i es preveuen descomptes per a estudiants universitaris, famílies nombroses, persones en situació d’atur, estudiants amb discapacitat i víctimes de violència de gènere. La matrícula es pot formalitzar de forma presencial al centre de la UNED a Tortosa, o on-line a través de la pàgina web www.uned.es/cursos-verano .

Per més informació, podeu contactar amb Consol Cordero telf. 608799269 o amb la secretaria de la UNED a Tortosa 977443104.

Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close