14.3 C
Amposta

La Sénia impulsa la campanya “Rasca i guanya” per fomentar les compres als establiments locals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les butlletes es repartiran per les compres realitzades als establiments participants, sota el criteri de cada propietari (l’Ajuntament de la Sénia no es fa responsable del criteri establert per cada local a l’hora de fer el repartiment)

Els establiments participants repartiran butlletes fins esgotar existències (o bé fins el dia 31/03/2021, data en què finalitzarà la campanya)

L’import de la butlleta es podrà bescanviar fins el dia 30/04/2021 (a partir d’aquesta data, les butlletes quedaran invalidades)

Es permet sumar l’import de diverses butlletes per a una mateixa compra. Així mateix, les butlletes no es podran dividir per dur a terme diverses compres en comerços diferents, és a dir, una butlleta s’haurà de gastar íntegrament a un mateix comerç.

Totes les butlletes hauran d’estar segellades per l’establiment que les reparteix, si no, no seran admeses per l’establiment que les hagi de rebre.

Els establiments participants no admetran butlletes que estiguin deteriorades, de les quals no es pugui comprovar la seva originalitat o la quantitat econòmica premiada.

Llista d’establiments que participen a la campanya

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -