NotíciesSocietat

La Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa és el 1r centre en tot l’Estat en rebre l’acreditació de Centre Lliure de Subjeccions

Ha rebut el diploma que l’acredita que ha sigut Centre Lliure de Subjeccions durant els darrers 5 anys i ho continua sent, de mans del Dr. Burgueño de la “Confederación Española de Organizaciones de Mayores” “CEOMA” dintre del programa “DESATAR al Anciano y al enfermo de Alzheimer”.

En tot l’Estat espanyol hi ha 29 centres que són lliures de subjeccions amb un llarg recorregut (5 anys), però la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel ha estat la primera en rebre aquesta acreditació. Hi ha una relació directa amb el NO ÚS DE SUBJECCIONS i la qualitat assistencial. El fet d’obstinar-se a evitar les subjeccions, promou la millora continua de la qualitat, ja que obliga a concentrar-se en l’atenció centrada en la persona “ACP”.

Gràcies a l’esforç continu dels professionals de la casa i del treball en equip, s’ha pogut aconseguir aquesta fita. Agraeixen la presencia en aquest acte tan significatiu de:

  • Sra. Rosa Ana Fatsini i Bonilla, Directora Territorial Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre.
  • Sra. Encarna Bonfill Accensi, Sotsdirectora del Campus Terres de l’Ebre de la URV.
  • Sra. Anna Algueró Caballé, Directora de l’Associació Familiars Alzheimer Terres de l’Ebre.
  • Sra. Yolanda Cardona, Directora de la Fundació Tutelar Terres de l’Ebre.
  • Sra. Maria Joana Querol Beltran, premsa del Bisbat de Tortosa.
  • Sr. Jordi Royo, tresorer del Patronat.

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close