14.3 C
Amposta

La Policia Local de la Ràpita posa 28 denúncies durant la Setmana Santa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dispositiu especial de la Policia Local de la Ràpita amb motiu de la Setmana Santa ha finalitzat aquest dimarts al matí amb un total de 28 denúncies per incompliment de les mesures de confinament decretades per l’estat d’alarma. D’aquestes, 4 s’han posat a persones que volien accedir a la seva segona residència i que els agents van interceptar al control d’entrada al municipi, mentre que la resta s’han posat per diverses causes a l’interior de la població.

La Policia Local ha intensificat, entre dijous Sant i dilluns de Pasqua, els seus controls rutinaris en espais comercials i zones de passeig i esbarjo de la població. Uns controls dinàmics que se sumen al punt de control estàtic de 24 hores al carrer Sant Josep, l’únic accés al municipi que resta obert. En aquest control, s’han aturat 12.571 vehicles i s’han controlat més de 13.200 persones.

Les tasques de vigilància policial, que s’han fet amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, han tingut com a objectiu detectar dels incompliments de les mesures de confinament i, especialment, persuadir a la població de fer qualsevol desplaçament innecessari, especialment aquells que ho fan per motius vacacionals.

En aquest sentit, la Policia Local ha interceptat al control d’accés a la població quatre persones que volien anar a la seva segona residència. Després de comunicar-los la corresponent denúncia, els agents els van fer girar cua. Tanmateix, s’han fet 13 comprovacions de domicilis on, gràcies a la col·laboració ciutadana, s’havia detectat un possible trasllat d’ocupants de segona residència.

Cal destacar també que els agents de la Policia Local de la Ràpita han fet un total de 35 serveis assistencials voluntaris, 24 dels quals fora de les hores de servei.

L’alcalde, Josep Caparrós, ha reiterat la necessitat de no cedir en els esforços individuals de confinament, distància social i higiene, malgrat que a partir d’aquest dimarts bona part de la població torna al seus llocs de treball. “Hem de tenir en compte que el confinament i les mesures de restricció de moviments continuen vigents i les hem de respectar al màxim per controlar l’expansió del coronavirus”, ha recordat Caparrós.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -