EbreNotícies

La matrícula de la UNED, oberta fins el 23 d’octubre

El 3 de setembre s’iniciarà la inscripció en el Centre Universitari d’Idiomes a Distància

El Centre Associat a la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) a Tortosa reprèn aquesta setmana la seua activitat acadèmica, però ha seguit actiu de forma online. La matrícula per a estudiar a la UNED romandrà oberta fins el 23 d’octubre, tant per als estudis de grau, postgrau i cursos d’accés.

El 3 de setembre s’iniciarà el període d’inscripció al Centre Universitari de Idiomes a Distància (CUID). Per als que vulguin ajornar el seu ingrés a la UNED hi ha una segona oportunitat per a aquest curs acadèmic 2019-2020 a partir de l’any que ve. Del 5 de febrer al 10 de març de 2020 s’obrirà igualment un segon període de matriculació, condicionat a la seua aprovació per l’òrgan pertinent.

Els estudiants de qualsevol de les 28 titulacions de Grau que ofereix la UNED poden matricular-se ja a la pàgina web de la universitat. Igualment, romandrà obert el període d’admissió iniciat el passat 18 de juny. Els que ja siguin alumnes de la UNED o bé tenen un títol oficial que els hi doni accés a la universitat (Graduat, Tècnic Superior de FP, etc.) no necessiten sol·licitar admissió i poden realitzar la matrícula directament. La UNED ofereix, a més, la possibilitat de realitzar qualsevol del seus 11 Graus Combinats. El proper 3 de setembre s’obrirà també el període de matriculació per als cursos del Centre Universitari d’Idiomes Digital a Distància, que es perllongarà fins al 8 de novembre un cop iniciat.

Redacció – V. Ll.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close