EbreNotícies

La Govern atorga la Placa al treball President Macià al centre Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre

La distinció de la Placa al treball President Macià s’atorga com a reconeixement a organitzacions i empreses que hagin destacat en una de les categories en les que s’organitza el guardó

El Govern ha acordat atorgar la Medalla al treball President Macià a quinze persones i la Placa al treball President Macià a cinc entitats. Aquests guardons “reconeixen persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball”, ha afirmat la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant la roda de premsa posterior a la reunió de l’Executiu.

Així mateix, reconeixen empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna de les categories de seguretat i salut en el treball; igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; responsabilitat social empresarial; foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.

Les medalles i plaques al treball President Macià es van crear l’any 1938 i són obertes a qualsevol persona o entitat. Aquest any una de les cinc plaques s’atorgarà a l’Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, que ja ha mostrat la seua satisfacció a través del seu compte de Facebook.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close