EbreNotícies

La Fira del Disc d’Amposta arriba a la tercera edició

La Fira del Disc és una cita imperdible per als melòmans i els amants de la música en vinil. Per tercer any consecutiu, la Fira del Disc de les Terres de l’Ebre, que té com a objectiu reivindicar la memòria i la història musical que ha marcat diverses generacions, tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a l’exterior de l’Oficina de Turisme d’Amposta. “És una cita que posa a Amposta en el mapa del país, sobretot entre els amants del vinil“, ha dit l’alcalde, Adam Tomàs. L’esdeveniment està organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Amposta, el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i el bar Llar.

A més d’un espai d’exposició, la Fira és també un espai de referència en l’intercanvi de discs i vinils a totes les Terres de l’Ebre. “La Fira del Disc sembla que hagi de ser un esdeveniment molt anacrònic, però no és així perquè avui dia és el format més venut a tot el món” afirma un dels organitzadors de la Fira, Jaume Vidal, qui afegeix que “Tots nosaltres pensem que no estem pagant la música que escoltem, però ho fem quan mirem els anuncis, doncs les persones que decideixen comprar discs també l’estan pagant d’una forma més física i material“.

La jornada comptarà també amb la presentació del llibre “En el infierno también escuchan rock” de Miguel Alférez, a les 12 del migdia, i la celebració dels 10 anys de l’edició “Revival Mod 1974-1988” de Robert Abella, a les 18 hores. A més, durant tot el diumenge es realitzaran diferents tallers per a tots els públics i hi haurà música en directe i espais de menjar i beure.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close