14.3 C
Amposta

La DOP Terra Alta presenta els olis novells a l’Espai Mercat de la Boqueria

La segona edició del GastroOli oferirà sessions de showcooking retransmeses en directe

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Denominació d’Origen Protegida Terra Alta celebra dilluns la segona edició del GastroOli a l’Espai Mercat de la Boqueria de Barcelona.

La jornada promou i difon els olis novells de la comarca, amb l’oli verge extra de la varietat Empeltre com a producte estrella. La trobada està concebuda per als professionals de la cuina amb sessions de showcooking, enguany sense públic, però que es retransmetran en directe per Youtube. Hi participa el gastrònom Pep Nogué, els cuiners del restaurant Miravall de Batea, i Gesamí Caramés, presentadora del programa Cuines de TV3.

La DOP Oli Terra Alta va ser triomfadora amb 5 guardons de les diferents categories als Premis CDO de Reus.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -