14.3 C
Amposta

La cooperativa Soldebre cedeix a la Fundació Mercè Pla la gestió pública del Centre d’Interpretació de l’Oli

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El president Cooperativa Soldebre SCCL, Manel Lleixà, i el president del Patronat de la Fundació Privada Mercè Pla, Santiago Codinachs, han signat aquest matí un conveni de col·laboració arran del qual Soldebre cedeix a la Fundació Mercè Pla la gestió de l’ús públic del Centre d’Interpretació de l’Oli. Es tracta del primer pas d’un ambiciós projecte d’inserció social i laboral que permetrà oferir visites guiades d’una manera regular en aquest equipament dedicat a la difusió del món de l’oli que va obrir portes al gener del 2011.

Fruit de l’acord rubricat, la cooperativa cedeix de manera gratuïta a la Fundació la gestió del centre d’interpretació, i a canvi la Fundació s’ocuparà de la gestió de l’equipament amb la finalitat de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Amb aquest acord es podrà obrir d’una manera regular el Centre d’Interpretació de l’Oli de Soldebre i al mateix temps es contribuirà a la inserció social i laboral de persones amb diferents graus de discapacitat, segons han manifestat tant el president de Soldebre com el president del Patronat de la Fundació Mercè Pla.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -