14.3 C
Amposta

Junts per Tortosa apel·la al sentiment de pertinença a la ciutat amb un vídeo viral

Meritxell Roigé reivindica els elements positius de la ciutat davant missatges sempre negatius que només generen descrèdit

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un vídeo que reivindica l’orgull de ser tortosí ha protagonitzat una de les accions de difusió de Junts per Tortosa durant els dies previs a l’inici de la campanya electoral de les municipals del 28 de maig. La gravació ha corregut per les xarxes socials i pels grups de WhatsApp, entre gent que el compartia davant els valors positius que transmet de la ciutat i de la seua gent. Un missatge que arrela en el sentiment de formar part d’una ciutat amb una gran història i un futur optimista.

Són dues de les referències que inclou l’anunci, que també destaca elements patrimonials que mostren el pes de Tortosa al llarg dels segles, enumera algunes de les tradicions més tortosines, com anar a buscar estrelletes a Mig Camí, fa referències a noms molt rellevants de la cultura de la ciutat, com Despuig o Gerard Vergés, així com reivindica la parla tortosina. A més a més, destaca altres trets naturals característics del territori, com el riu Ebre, les muntanyes del Port, la proximitat amb el Delta o fins i tot el vent, sempre present. I també incideix en la característica de Tortosa com a municipi que compta amb sis veus diferents, en referència a la ciutat i als cinc pobles que l’integren.

L’alcaldessa i candidata a la reelecció de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha reivindicat el vídeo com una eina per “mostrar tot allò positiu que tenim a Tortosa, que són moltes coses. Davant els missatges sempre negatius que fan servir altres formacions, i que només generen desafecció per la ciutat, cal subratllar tot allò que ens fa singulars, que mostra el nostre talent, que ens fa ser una gran ciutat amb més de 2.000 anys d’història i amb un futur molt optimista”.

Durant els propers dies el vídeo continuarà tenint recorregut, tant per missatges directes com a través de les xarxes, amb la incorporació d’un missatge de l’alcaldessa que apel·la a aquest “orgull de ser tortosí” que tenen la majoria de ciutadans de Tortosa.

Aquest vídeo se suma al que ja va estrenar la formació durant l’acte de presentació de la candidatura, el passat 26 d’abril. Un vídeo de més de 4 minuts que repassa les principals actuacions que l’equip de govern ha dut a terme a Tortosa i als cinc pobles i que demostra la transformació de la ciutat que ha aconseguit Junts per Tortosa amb la seva acció de govern.

L’orgull de ser tortosí

Junts per Tortosa va iniciar la difusió del vídeo, sense cap element que en pugues identificar l’autoria, via WhatsApp, a través de dos simpatitzants, que el van fer arribar als seus contactes, creant i estenent una xarxa que ha fet que l’espot es torni viral i que recorri multitud de grups de WhatsApp i que el comparteixi molta gent amb perfils transversals, fins i tot membres d’altres candidatures, però que els uneix “l’orgull de ser tortosí”. Ara, a les portes de la campanya electoral, la formació l’ha actualitzat i l’ha penjat a les xarxes socials, on ja compta amb un gran nombre de visualitzacions.

Aquest espot se suma al que ja va estrenar la formació durant l’acte de presentació de la candidatura, en un Teatre Auditori Felip Pedrell ple de gom a gom. Un vídeo de més de 4 minuts que repassa les principals actuacions que l’equip de govern ha dut a terme a Tortosa i als cinc pobles i que demostra la transformació de la ciutat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -