14.3 C
Amposta

Joventut i Agricultura programen el networking “Nova ruralitat, teletreball i TIC” a les Terres de l’Ebre

La jornada, que tindrà un format híbrid, serà el 19 de desembre a Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els departaments de Treball, Afers Socials i Famílies -a través de la Direcció General de Joventut- i d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han programat la jornada Networking Odisseu amb el lema ‘Nova ruralitat, teletreball i TIC’. L’objectiu és ampliar la xarxa de contactes professionals i així generar oportunitats de negoci i treball a les Terres de l’Ebre.

El projecte vol connectar joves i empreses d’arreu del territori per afavorir l’arrelament, el retorn i l’arribada al món laboral de joves de les Terres de l’Ebre a través del teletreball. Sorgeix en el marc del projecte Odisseu (www.odisseujove.cat) i compta també amb la participació de l’Institut de Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE); l’Ajuntament d’Amposta i els consells comarcals del Montsià i el Baix Ebre. Així mateix, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Sénia, l’ens Cowocat Rural, l’entitat Diàspora Ebrenca, la Universitat Rovira i Virgili, la Cambra de Comerç de Tortosa i les associacions empresarials AECD, ADEDE i PIMEC.

Aquesta jornada, que tindrà lloc el 19 de desembre, serà en format híbrid, virtual i en el cas, presencial es farà a Amposta. Està adreçada a persones joves, d’entre 18 i 40 anys, interessades a establir-se professionalment a les Terres de l’Ebre, o que ja hi visquin, i que presentin la seva candidatura, a través de l’enllaç https://bit.ly/3jD1DAx, i superin el procés inicial de selecció.

Alhora també s’adreça a les empreses que es troben amb necessitats de contractació de perfils superiors, que també s’han d’inscriure a https://bit.ly/37MXMi1.

Durant la jornada, s’establiran contactes entre joves i empreses seleccionades que s’hauran inscrit prèviament, i també, a través de la metodologia Speed Dating, els joves podran presentar les seves candidatures i les empreses les seves ofertes de feina vigents en 2 minuts. A més a més, es faran ponències i es presentaran experiències de teletreball, que en aquest cas, estaran obertes virtualment.

Ambdós departaments continuen treballant també en la programació de noves jornades networking Odisseu per al 2021 a altres poblacions de les Terres de l’Ebre.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -