AgendaEbreNotícies

Jornades de recreació històrica, nit romàntica i Sant Joan a Peníscola

Ahir va comença a Peníscola la inauguració de les jornades de recreació històrica amb la desfilada que trasllada la ciutat sis-cents anys enrere.

Divendres es va realitzar la desfilada on van participa més de 100 persones. El recorregut va ser des de l’avinguda del Papa Lluna i el Passeig Marítim fins arribar a la Plaça Santa Maria, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i la corporació municipal van donar la benvinguda a tots els participants, al costat de la Reina de les celebracions i la seua Cort d’Honor.

sdr

Aquest cap de setmana es realitzaran activitats, tallers i espectacles a la IX edició d’aquestes jornades. Avui a les 23:00 la Nit Romàntica, una iniciativa impulsada des de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya que consistirà en una visita guiada pels escenaris de cinema de la ciutat narrada des del punt de vista dels romanços en els llargmetratges i les sèries aquí rodades; amb un final molt especial a la Plaça Santa Maria on es convidarà als participants a unir-se al “petó més bonic” amb la resta de pobles més bonics de la nostra geografia.

sdr

La nit més llarga de l’any començarà a les 23:00 amb la Batukada que sortirà de l’avinguda Papa Lluna fins a la platja del Sud on estarà la foguera de Sant Joan. També com és tradicional, hi haurà la cantada d’havaneres.

Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close