EbreNotícies

Jornada solidària pel càncer a Tortosa

"Implica't amb els nens amb càncer" pretén recaptar diners per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics

Tortosa viurà un dissabte solidari i esportiu amb la festa “Implica’t amb els nens amb càncer”. Es recaptaran diners per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics amb diverses activitats esportives amb tornejos de futbol, una caminada i una cursa, a més d’un vermut amb l’actuació del cantant Cesk Freixas. L’any passat van aconseguir 7.000 euros, xifra que s’espera superar enguany.

Les entitats esportives Ebre Escola Esportiva i el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre han preparat juntes una série d’activitats per recaptar diners pel càncer. La jornada solidària “Implica’t amb els nens amb càncer” se celebrarà el pròxim dissabte al llarg de tot el dia.

A l’estadi municipal, l’Ebre Escola Esportiva organitza el sisè torneig de futbol solidari. Per la seua part, el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre ha preparat una caminada i una cursa durant el matí, que sortiran de la plaça Barcelona i anirà fins a l’estadi municipal. Acabat el recorregut, hi haurà un vermut solidari a càrrec del cantant Cesk Freixas.

També es posen a la venda, per recaptar fons, la gorra d’Afanoc, que enguany ha dissenyat Ágatha Ruiz de la Prada, i una bossa feta entre les dues entitats esportives, ambdós per set euros. El preu del vermut serà a 2 euros el tiquet.

Tots els diners recollits aniran destinats a La Casa dels Xuklis, obra de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics, una casa d’acollida pels infants i adolescents amb càncer i les seues Famílies. En l’edició anterior es van recaptar 7.000 al llarg de tota la jornada. Enguany s’espera igualar la xifra i arribar a superar-la.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close