14.3 C
Amposta

Jordi Martín tornarà a presentar-se com alcaldable d’ERC a Horta de Sant Joan

A les eleccions municipals de 2019 va aconseguir l'alcaldia amb majoria absoluta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’actual alcalde d’Horta de Sant Joan, Jordi Martín i Cuello, ha anunciat que es tornarà a presentar a les eleccions municipals del maig de 2023. Martín va encapçalar per primera vegada la candidatura de Més Orta-ERC Acord Municipal a les eleccions de 2019, aconseguint la majoria absoluta amb cinc regidories.

Durant aquesta legislatura Jordi Martín ha impulsat projectes de transformació del municipi. Destaca sobretot en l’àmbit de la sostenibilitat i la transició energètica el canvi de l’enllumenat públic a tecnologia LED, així com la implantació de la caldera de Biomassa i la Xarxa de calor que escalfa els edificis del Casal municipal, les escoles, la Llar d’infants, el centre de dia de la gent gran, el CAP i els vestidors del poliesportiu. I tot això fent-ho des de l’economia circular, és a dir, aprofitant el bosc de titularitat municipal per extraure la fusta que genera l’estella que abasteix la caldera. Aquesta acció a més de la transformació energètica i ecològica que significa per a Horta de Sant Joan, comporta una gran reducció de la factura energètica municipal.

D’altra banda, Jordi Martín ha impulsat millores importants en els serveis, la distribució d’aigua potable, la pavimentació dels carrers i els camins rurals. També s’ha arranjat la piscina, s’ha creat una zona d’aparcament per a onze vehicles i s’ha adequat l’edifici de l’Hostatgeria per un ús social i associatiu. A més, s’ha regulat l’accessibilitat als espais naturals més visitats del terme facilitant-ne l’aparcament i diversos itineraris.

Més enllà de les actuacions locals Martín vol sumar Horta de Sant Joan als canvis que estan produint-se al país i les Terres de l’Ebre, amb un projecte municipal “de continuïtat”, d’aquí que la candidatura que presentarà integri bona part de l’equip actual, al qual també incorporarà noves veus. Amb aquesta “barreja d’experiència, capacitat de gestió i renovació”, Jordi Martín liderarà un projecte “engrescador per continuar fent d’Horta de Sant Joan un municipi referent a la Terra Alta, i protagonista de grans projectes territorials com la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -