AgendaEbreNotíciesSocietat

Jesús celebra la dotzena edició de la Milla Urbana

L'activitat s'ha emmarcat dintre de les Festes de Sant Francesc, patró del poble

Aquest diumenge a dos quarts d’onze del matí s’ha iniciat a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús la primera cursa de la dotzena edició de la ja tradicional Milla Urbana de Jesús; una prova que, com ja ve sent costum, ha encetat el calendari de les proves atlètiques i de promoció que organitza el Consell Esportiu del Baix Ebre. La cursa d’aquest matí, emmarcada dins de les Festes de Sant Francesc (patró del poble), ha comptat amb el suport organitzatiu de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús, l’Associació Josep Puig i el Club Atletisme Terres de l’Ebre. A l’acte hi han assistit l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i altres membres tan del seu govern de la capital ebrenca com del govern municipal.

Les curses de les diferents categories han transcorregut pels carrers Daniel Mangrané i l’Avinguda Molins d’en Conte, on hi han participat des dels absoluts masculins i femenins, passant per veterans, juvenils, cadets i infantils, fins a alevins, benjamins, prebenjamins i patufets. Les distàncies recorregudes han anat des dels 1.609 metres de la milla fins als recorreguts més curts de 100 metres completats pels esportistes més petits.

L’Alcaldesa de Tortosa, Meritxell Roigé, fa entrega dels premis als més petits / Font: EMD Jesús

Durant la jornada s’hi han disputat un total de 18 curses entre totes les categories, amb trofeu als tres primers de cadascuna d’elles i medalla per tots els participants de les categories que van des de patufet fins aleví. Finalitzada la primera milla urbana de la temporada, la propera està programada per al pròxim dissabte 19 d’octubre al Perelló.

Redacció: Jordi Gaya

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close