EbreIncendiNotícies

L’incendi de la Ribera d’Ebre és el més greu del segle

Aquestes darreres hores s’està informant que les previsions i els objectius dels serveis d’emergències s’estan duent a terme exitosament, malgrat això, l’incendi continua plenament actiu i no es preveu que es controli fins al diumenge. Encara queden dos dies intensos de treballs i el més greu és que estem en plena alerta per onada de calor.

Als incendis de Catalunya de les darreres dècades els hi costava superar les 10.000 hectàrees anuals. Actualment, aquest 2019 és l’any amb més massa forestal cremada, a causa d’aquest incendi de la Ribera d’Ebre. Les autoritats han insistit en la necessitat de mantenir la “màxima precaució” davant del “risc extrem”, que pot fer que les temperatures a la zona de l’incendi puguin arribar als 44 graus al migdia.

Segons va anunciar el conseller d’Interior, Miquel Buch, “Ens trobem davant un incendi greu que feia 20 anys que no patíem”, l’incendi “podria arribar a cremar 20.000 hectàrees. Siguem molts conscients que qualsevol irresponsabilitat pot acabar sent una catàstrofe. Màxima precaució”.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close