EbreNotícies

Imagina Ràdio estrena nova web amb més continguts i més qualitat

L'emissora amb 14 anys de recorregut, llença nova web, imatgeria i informatius

Imagina Ràdio ha donat un pas endavant per renovar la seva imatge. Des del dijous per la nit, I’emissora referència de les Terres de l’Ebre, ha llençat una nova web on es podran trobar més continguts, millor etiquetats i noves seccions. Ara, De Bon Matí, el programa matinal presentat per Noemí Alquézar, compta amb secció pròpia a la web on es penjaran tots els continguts i entrevistes que es reatizen diàriament.

També Tots els Gols, l’espai líder d’informació futbolística a l’Ebre, té un apartat on s’actualitzarà cada dia amb notícies i informacions sobre les jornades que es disputen el cap de setmana. Per altra banda, s’ha creat una nova secció pels amants de la música d’Imagina, amb les útlimes tendències i actualitat relacionada amb els artistes del moment.

Altres novetats és el Planifica la teva Agenda, on pots trobar informació de concerts, espectacles, obres de teatre, exposicions i demés activitats culturals que es fan a les Terres de l’Ebre, perquè no et perdis res i no t’avorreixis a casa. I també estrenem secció d’El Temps automatitzada i resumida, perquè no hagis de buscar si demà farà fred o calamarsada.

Pel que fa la ràdio, també renovem els informatius amb el periodista Fran Richart, amb nova sintonia i qualitat periodística, perquè les notícies t’arribin a cada hora puntual amb allò que has de saber.

L’actual responsable de l’àrea Digital i d’Imatge Corporativa d’Imagina Ràdio, Didac Tomàs, ha valorat la publicació d’aquesta nova web com una empenta definitiva per consolidar el segell d’Imagina com a referent informatiu i musical a les Terres de l’Ebre.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close