De Bon Matí

Horòscop de la setmana

Aquesta setmana els millors seran ESCORPI I BESSONS

Molt bona setmaneta per els ESCORPI, el seu magnetisme se posarà en marxa aquesta setmana i els seus dots de conquistador també, aprofiteu-la al màxim que els resultats poden ser excelents, la LLUNA passant per el seu signe els hi donarà el puntet de romanticisme.

I uns altres afortunats aquesta setmana seràn BESSONS , un bon aspecte de MERCURI i el SOL els proporcionarà una sensació de benestar que no els hi passarà per alt. Setmana propicia per aconseguir coses en l’àmbit de la feina, aprofiteu aquesta setmana per fer-vos escoltar.

I ELS QUE TINDREM QUE MIMAR AQUESTA SETMANA , PEIXOS I SAGITARI

Doncs no tindran molt bona setmana els PEIXOS, se sentiran una miqueta cansats, allò de com si els faltessin piles ,un mal aspecte planetari del seu regent NEPTÚ en serà responsable, pasciència que la propera segur que estareu millor.

I uns altres que tindrem “pochillos” aquesta setmana són els SAGITARI , que també tenen els ànims una mica pel terra , no els maregem massa aquesta setmana perque mos poden tirar algun moc d’aquells que no sabem perquè. També tenen al seu regent que serà el responsable del seu mal humor, doncs també els hi direm lo mateix, que segur que la propera estareu millor.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close