Tots els gols

Guillermo Camarero torna al Gandesa

Tot just un any després que anunciés que marxava a la Ràpita, torna per viure una temporada de somni

No serà difícil veure que inclús equips contrastats a la segona catalana es reforcin i bé, per això mateix ja comencen a notar-se els fitxatges per a confeccionar una plantilla per a la segona catalana de somni que serà aquesta temporada vinent.

El Gandesa després de fer una gran temporada quedant quart i segon millor ebrenc a la competició, acumulant ratxes de fins a 7 victòries seguides, ja mou fitxa i comença per la banqueta. Alberto López no formarà part del projecte que elabora el club per a la campanya vinent i qui serà el que ocuparà el seu lloc és Guillermo Camarero.

Va ser una autèntica pena que Guillermo abandonés el club just farà ara un any, tots els jugadors, directius i inclús gran part de l’afició estava amb Camarero després que fins a poques jornades de finalitzar-se la temporada el club encara tenia opcions de fer la promoció d’ascens a primera catalana.

Llavors el club i el mateix Camarero engeguen un nou projecte on el Gandesa serà un dels clubs a tenir en compte, això si, gens fàcil per a l’equip; que és tindrà que mesurar amb pesos pesants com Tortosa, Amposta, la Ràpita….

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close