14.3 C
Amposta

Gent Normal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Feia temps que no tenia estona per escriure, per expressar les meues idees, els meus pensaments. La falta d’hores i distraccions diverses ho impossibilitaven. Però de vegades, la sort es creua pel camí i gràcies als amics republicans a partir d’aquesta setmana disposo d’un temps extra per tal de recuperar els meus escrits des de la República dels Alfacs. Segur que la Montse Rovira, la Neus Marques, la Hermínia i com no la Rosa Casamitjana estaran contentes de poder trobar una estona per compartir petites lectures intranscendents. Fins i tot aquell “Tortosí Rebotat” que cada cop té més seguidors per la xarxa social, Twitter, i com ell:  Josep Obiol, Maria o Brian Cutts, i així uns i altres van ampliant la base de les amistats i de les coses senzilles.

Per tant, si el meu amic Villa, i les forces del bé no ho impedeixen cada setmana estaré aquí reflexionant sobre la monotonia del dia a dia, de la gent normal, sense estridències ni tares mentals. Com aquella cançó del grup de pop britànic, PULP, anomenada “Common People”. Lletra que recordava que volia viure amb la gent normal, que volia dormir en aquella gent normal. I és que! així de fàcil és la vida: viure i transmetre el goig de gaudir de les coses senzilles. Música, que no cal dir, que et transporta a aquelles nits inoblidables d’un dels locals emblemàtics de les nits ebrenques: “El Subway” de la Ràpita.

El curiós del cas i no se sap perquè, quan vas canviant d’etapes de la vida, sempre et surt algun pensador que desconeixies que et transmet i et diu allò que en aquell moment vols sentir. Aleshores t’acompanya en la nova etapa. Aquest pensador o divulgador o influencer, o com voleu dir-hi, és el periodista Fabián C. Barrios.

La veritat, si teniu temps, no us perdeu i mireu algun vídeo publicat d’ell. Si sou lliurepensadors no us deixarà indiferent. I si no voleu veure’l, escolteu a “Pulp” i la seva cançó que vol viure amb la gent normal, que vol dormir amb la gent normal.


Batiste Forcadell, economista

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -