14.3 C
Amposta

Gemma Carim fa balanç de la legislatura que posa punt final a la seua etapa com a alcaldessa de Vinebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Gemma Carim, alcaldessa de Vinebre, ha contestat una breu entrevista d’Imagina Ràdio de balanç d’aquesta legislatura (2019-2023). Carim qualifica aquests quatre anys de “gens fàcils”, però en els quals des del consistori s’ha pogut avançar en la transformació del municipi. A més, l’alcaldessa no només finalitza aquesta legislatura sinó dona per acabada la seua tasca, després de setze anys, al capdavant de l’administració local.

1. Pot fer una valoració general del mandat 2019-2023?

Ha estat una legislatura gens fàcil. La vam obrir amb l’incendi de la Ribera d’Ebre amb gran afectació al nostre terme i dos anys assumint la responsabilitat i gestió COVID que va ser dura i complexa i malgrat tot ha estat la legislatura on s’han gestionat i se’ns han atorgat més subvencions i on s’ha executat tot el previst en temps i forma. Pensem que hem estat gestionant vora el milió d’euros en inversions i manteniment.

Per tant, tot i les dificultats, amb esforç i molt treball ho hem tirat tot endavant. Ens vam reinventar amb la Festa i no en vam deixar perdre cap i en tot moment vam tirar endavant obres i manteniment.

2. Com ha afectat la pandèmia a la gestió que s’ha dut a terme des del consistori? 

Des del primer moment ens vam adaptar aplicant la tecnologia i totes les eines digitals a l’abast. Penso que tots hi vam posar molt de la nostra part per la gestió del dia a dia cosa que he d’agrair a totes i tots els treballadors de l’Ajuntament que van estar al seu lloc incondicionalment.

3. Quina és la política més transformadora que ha dut a terme el seu govern?

Dir que s’ha transformat no seria del tot real si podem dir que hem avançat en direcció a la transformació, aplicant la tecnologia al consum responsable de l’ús de l’aigua, amb l’eficiència energètica i amb el desenvolupament econòmic futur amb la compra d’una finca que ens permetrà créixer.

4. Què és el que li ha quedat per a fer?

Hem dut a terme tot el que ens havíem programat i hem executat al 100% el previst. Deixem projectes en marxa perquè les legislatures són finites i la vida continua i no es pot deixar de treballar pel futur pensant que el mandat s’acaba. Malament aniria si un digués que no queda res per fer.

5. Es tornarà a presentar com a alcaldable a les eleccions municipals del 28 de maig? Per què?

No, a l’inici d’aquesta legislatura ja vaig dir que aquesta seria la darrera, és més, la meva intenció era passar el relleu a mitjan legislatura, fet que no es va poder dur a terme. He tingut el goig de ser l’alcaldessa de Vinebre, el meu poble, durant 4 legislatures… 16 anys ho he fet amb ganes, il·lusió, amb bons equips i amb molta motivació.

Me’n vaig contenta pel que hagi pogut aportar a Vinebre i agraïda pel que el poble m’ha aportat a mi.

6. Com creu que serà el seu municipi l’any 2027? 

Més sostenible, més tecnològic i tinc l’esperança que s’hi pugui seguint vivint amb la mateixa o millor qualitat de vida.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -