CulturaEbreNotícies

Gaudeix fins el 3 de març de les jornades gastronòmiques de la galera a l’Ebre

Del 8 de febrer al 3 de març de 2019 es podrà degustar la galera a Terres de l'Ebre

Els quatre municipis mariners s’uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.

Del 8 de febrer al 3 de març de 2019 es podrà degustar la galera a Terres de l’Ebre.

Restaurants d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on podreu tastar carxofa confitada amb ou poché i tempura de galera, fideuada amb galeres i llagostins o rap a la crema de calçot i galera.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close