Ebre

Foment formalitza el contracte d’obres de les cinc futures rotondes a la N-340

El Ministeri de Foment, segons s’anuncia en el BOE d’avui, ha formalitzat el contracte d’obres de supressió de girs a esquerra en cinc interseccions en la carretera

El Ministeri de Foment, segons s’anuncia en el BOE d’avui, ha formalitzat el contracte d’obres de supressió de girs a esquerra en cinc interseccions en la carretera N-340. PP.KK. 1.062,500, 1.092,200 1.071,500, 1.117,000 i 1.120,800. Trams: Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant, per millorar la fluïdesa i seguretat vial de la N-340, carretera amb un important tràfic i afligida d’una accidentalitat elevada. El pressupost de les obres és d’1,75 milions d’euros.

La millora d’aquestes interseccions es resol mitjançant glorietes de 50m de diàmetre exterior, a excepció de la de Sant Jordi d’Alfama, a l’Ametlla de Mar, que és de 55 m, permetent la connexió de la
carretera N-340 amb altres carreteres de la zona, així com amb els vials d’accés als diferents municipis, urbanitzacions, indústries i explotacions agrícoles confrontants.

Els accessos de la N-340 a les glorietes s’han dotat de dos carrils a fi d’incrementar la capacitat i millorar el nivell de servei. El criteri d’implantació seguit en tots els casos permet el major aprofitament possible del ferm existent i una minimització de l’afecció a serveis i ocupacions.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close