14.3 C
Amposta

Fins al 30 d’abril podeu gaudir les Jornades Gastronòmiques del Caldo a la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Caldo a la Ràpita, duraran més d’una quinzena de dies. Es poden degustar els menús que han dissenyat nou restaurants del municipi des del passat 14 d’abril i fins al dia 30. Aquesta ampliació de termini permet promocionar durant més temps el plat típic rapitenc dels mariners i incrementar el turisme a la Ràpita.

Els menús gastronòmics que s’ofereixen fusionen l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. Aquests permeten gaudir un dels plats mariners més emblemàtics del municipi. Les jornades van néixer al 2022 davant la necessitat d’oferir el del caldo a la ciutadania per apropar-la a la tradició rapitenca a partir del plat típic que els mariners mengen dalt de la barca, des de fa molts d’anys.

“Davant l’èxit de la primera edició, tenim el compromís i la voluntat d’incloure les jornades gastronòmiques del Caldo dins del calendari gastronòmic del nostre poble”, apunta l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. L’alcalde explica que es tracta d’unes jornades que “combinen identitat i gastronomia gràcies al saber fer dels nostres restauradors i del producte de primera qualitat de la mar de l’Ebre que els pescadors ens porten cada dia a la llotja de la Ràpita”.

Els nou establiments rapitencs que oferiran menús gastronòmics que oscil·len entre 30 i 50 euros són Can Vicent, Restaurant Llansola 1921, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Maria espai gastronòmic, marieta taperia, Can Mañá, L’Aixolet Arrosseria i Tapasanta.

Consulta els menús aquí.

Cartell de les Jornades Gastronòmiques del Caldo a la Ràpita 2023

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -