NotíciesPolítica

Esquerra-Tortosa Sí també vol regular l’ús del patinet elèctric

El grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí presentarà una moció en el ple ordinari d’octubre de l’Ajuntament en què plantejarà la creació d’una ordenança municipal per a la mobilitat sostenible que reguli l’ús dels patinets elèctrics. Ahir vam informar que el grup dels socialistes també en presentarà una que fa referència a la circulació d’aquest tipus de vehicles.

“El creixent ús dels patinets elèctrics fa necessari regular-ne de forma específica la seua utilització en calçades i voreres, per tal de garantir la bona convivència entre vianants i conductors”, ha manifestat el portaveu d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

La moció del grup republicà a l’Ajuntament tortosí també reclama la creació d’una taula de mobilitat, amb la participació de tots els agents implicats, grups municipals i entitats de mobilitat de la ciutat que tingui com a objectiu la creació de l’ordenança per la mobilitat sostenible. ERC-Tortosa Sí considera que l’ús de patinets elèctrics, de la mateixa manera que el de bicicletes, contribueix a la implantació d’un model de ciutat més sostenible. Finalment, la moció demana la realització de campanyes de difusió de la normativa dirigides als usuaris de patinets elèctrics.

També en el plenari ordinari d’octubre, que tindrà lloc dilluns que ve, Esquerra-Tortosa Sí presentarà una moció en suport a les persones detingudes el 23S en el marc de l’operació policial Judas i contra la repressió al moviment independentista. La moció expressa el suport de l’Ajuntament de Tortosa a tota la ciutadania que es manifesta en defensa dels drets civils i polítics i contra la repressió i persecució política, a la vegada que mostra la solidaritat amb les persones detingudes, les seues famílies i entorn.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close