NotíciesPolítica

Esquerra de l’Aldea renova l’equip i la imatge del grup municipal

El grup municipal Endavant – Esquerra Republicana l’Aldea ha fet saber que durant el ple municipal de setembre es van poder incorporar com a nou regidors Eli Fabuel i Joaquim Cugat, substituint les baixes de Nati Bernal i Janet Guerrero, que es van produir al ple del mes de juliol.

Segons el portaveu del grup republicà, Simón Falcó, “ara ja podem dir que tenim tota la representació  política que el poble de l’Aldea ens va donar a les eleccions municipals”.  Falcó ha lamentat l’actitud del nou govern municipal recordant que “vam demanar-los un ple extraordinari, no remunerat, per a fer possible que els nous regidors s’incorporessin al grup abans de les Festes Majors, però no ens ho van concedir”.

Ara el grup municipal estarà format per una regidora i quatre regidors. “Són gent amb moltes ganes de treballar al màxim pel nostre poble i pel nostre territori”. Ha afegit Falcó

El grup d’Endavant – Esquerra Republicana de l’Aldea ha aprofitat el moment per renovar la nova imatge de marca fent-la més senzilla i elegant: s’han integrat els símbols que més representen l’Aldea, com són la torre i l’ermita, i també els colors de la senyera.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close