14.3 C
Amposta

Esquerra d’Amposta acompleix un 82,7% de les propostes electorals del mandat

De les 150 mesures, dividides en 5 eixos, se n'han tirat endavant 127

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“Abans de començar amb la presentació de les nostres propostes per a les pròximes eleccions, crèiem que era de rebut fer balanç; d’aquelles mesures amb què vam presentar-nos a les eleccions del 2019, per donar compte a la ciutadania del nostre compliment”, així presentava el balanç del programa electoral davant la premsa l’alcalde d’Amposta i alcaldable d’Esquerra d’Amposta – Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions del 28 de maig, Adam Tomàs.

En aquesta trobada, acompanyat de diversos membres del govern ampostí, Tomàs recordava que Esquerra es va presentar a les eleccions amb un programa de 150 mesures, dividides en 5 eixos. D’aquestes se n’han tirat endavant 127, que representen un 82,7% de compliment del programa electoral.

El candidat ha posat en valor el grau de compliment malgrat la Covid: “No em cansaré de dir que, malgrat haver estat més de 700 dies aturats, hem estat capaços d’executar un 82,7% del programa electoral, fet que posa en valor la feina feta al capdavant de l’Ajuntament d’Amposta”.

L’equip d’Esquerra d’Amposta ha posat en valor, d’una banda, el fet de prioritzar aquelles accions que situen les persones al centre, ja que el 17,3% de les mesures no executades formen part d’accions d’obra que es va considerar que no eren prioritàries i podien ser ajornades per al proper mandat. D’altra banda, també ha destacat el fet d’alinear els compromisos amb l’Agenda 2030 i l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -