14.3 C
Amposta

Es reuneix el comitè d’emergència per la sequera del CAT per fer un seguiment dels indicadors hidrològics

La situació continua sent de normalitat, es segueix fent un seguiment exhaustiu de la gestió i l’anàlisi de l’evolució dels indicadors que continuen sense mostrar una millora substancial

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres 21 de desembre s’ha reunit el comitè d’emergència per la sequera del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). L’òrgan està format per personal tècnic del mateix CAT, així com pels ajuntaments i les indústries consorciades amb més consum, la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, l’Agència Catalana de l’Aigua i les Comunitats de Regants de l’Ebre.

La situació continua sent de normalitat dins el pla d’emergència, ja que hi ha hagut una certa recuperació dels volums d’emmagatzematge del pantà de Mequinensa, una recuperació però, insuficient per desactivar el pla d’emergència. Per això, el president del CAT, Joan Alginet, ha volgut recordar que “cal que tots plegats fem un ús responsable de l’aigua, hem de ser prudents i continuar analitzant tots els indicadors hidrològics, tot indica que els seus valors faran que el pla d’emergència continuï actiu durant les pròximes setmanes”.

Reunió del comitè d’emergència per la sequera del CAT

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -