EbreNotícies

Es presenta a Ulldecona la Cooperativa l’Enllaç per potenciar la comercialització de productes del territori

El dijous, 14 de novembre, a la tarda es va presentar públicament la Cooperativa l’Enllaç de les Terres de l’Ebre, un projecte que fa mesos que s’avalua per veure la seua viabilitat i, alhora, respondre a les necessitats territorials existents. L’acte de presentació es va dur a terme davant una trentena de persones al Restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona.

Es tracta d’una cooperativa per a consumidors i productors locals que millorà i potenciarà la comercialització dels productes agroecològics produïts a les nostres comarques. Es pretén així connectar la producció agroecològica i el consum conscient i just a través d’una xarxa de distribució alimentària participativa i sostenible, que busca ajudar a pagesos en les seves tasques i ampliar i facilitar l’accés al consum de productes de proximitat, de qualitat o a preus dignes.

L’Enllaç ajudarà per tant als productors a distribuir i comercialitzar la seua collita i facilitarà que aquests arribin als consumidors, restauradors, botigues i menjadors escolars. Entre els membres del grup promotor es troba la Fundació Ulldecona. Podeu complementar la informació al següent enllaç: http://somebre.org/.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close