EbreEleccions municipals 2019

ERC rendibilitza el govern i entra en majoria absoluta a l’Ametlla, mentre que tornarà a necessitar un pacte a Roquetes

La ciutadania avala amb escreix la gestió de l'equip de Jordi Gaseni a La Cala

Esquerra Republicana, amb set regidors, ha aconseguit guanyar per majoria absoluta les eleccions a l’Ametlla de Mar, després d’un mandat en què el grup liderat per Jordi Gaseni ha governat amb el suport de dos regidors socialistes que ara es presentaven per Movem, que ha obtingut un edil. La segona força a La Cala ha estat Junts Per La Cala, amb quatre regidors. Joan Pere Gómez serà en principi el cap de l’oposició. Ciutadans s’estrenarà al consistori amb un representant.

Per la seua banda, a Roquetes, l’Esquerra de Paco Gas ha superat el 45% dels vots però s’ha quedat a les portes de la majoria absoluta, amb sis dels 13 regidors. Si vol concretar el seu tercer i darrer mandat (va anunciar que no es tornarà a presentar el 2023) com a batlle, haurà de tornar a pactar amb Junts Per Roquetes o buscar una alternativa estable. La principal sorpresa a Roquetes ha estat la irrupció de Movem, que amb dos regidors serà el principal partit de l’oposició. També Junts Per Roquetes i el PSC han aconseguit dos regidors cadascun, mentre que Ciutadans s’estrenarà a l’Ajuntament amb un regidor, l’exdirigent del PP Joaquin Llopis.

Aquesta és una informació del setmanari l’Ebre:

https://www.setmanarilebre.cat/noticia/103447/erc-rendibilitza-el-govern-i-entra-en-majoria-absoluta-a-lametlla-mentre-que-tornara-a-nec

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close