14.3 C
Amposta

ERC de les Terres de l’Ebre prepara “una resposta contundent a la sentència de l’1 d’octubre”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La segona Trobada Institucional de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, celebrada divendres a la Ràpita, va acordar donar una “una resposta institucional ferma i contundent a la sentència de l’1 d’octubre”. Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, va afirmar que “hem de preparar-nos per a unes sentències que seran dures, i des de les Terres de l’Ebre haurem de donar una resposta institucional potent i de la mateixa proporcionalitat”. Es per això que segons l’alcalde, “s’està treballant amb una resposta d’ajuntaments i consells comarcals consensuada, ferma i decidida; perquè res serà igual després de les sentències”.

El diputat i president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, Alfons Montserrat, va fer saber que a la Trobada també s’havia parlat del projecte de la futura Mancomunitat de les Terres de l’Ebre. “Aquesta entitat política a més de dotar-nos de singularitat com a territori ens ha de permetre treballar en economies d’escala i de gestió més eficients”, va afirmar. Un altre dels temes que es van parlar és “la precarietat” dels Plans d’Emergència Nuclear. Montserrat va recordar que en aquest tema “el govern espanyol no fa els deures”.

Per acabar la diputada Irene Fornós va explicar que al Parlament s’està enllestint l’informe de conclusions de la comissió d’investigació sobre el Castor. “Quan presentem les conclusions el pròxim 20 de setembre es posarà en relleu que les compareixences han reforçat els arguments d’allò que tots ja havíem denunciat o sabíem abans de crear-se la comissió”. Ara bé, per a Fornós “després de la finalització de la comissió, hi haurà un punt i seguit perquè caldrà abordar com es procedeix al desmantellament de les instal·lacions del Castor”.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -