EbreNotícies

Enveja Ràdio inicia la seva programació local

El govern municipal ha decidit iniciar aquesta primera etapa amb prudència i garantint la qualitat de la graella local

Aquest dilluns, Enveja Ràdio al 91.1 de la FM, la ràdio municipal de Sant Jaume d’Enveja comença seva programació local. I ho farà amb 3 informatius locals d’uns 4 minuts de durada, a les 9,30, 13,30 i 19,30, un espai destinat a fer un breu de l’actualitat del municipi, tots els dies laborables i amb un espai d’entrevistes, d’una hora, que s’emetrà tots els divendres després de cada butlletí informatiu.

A l’espai dedicat a l’entrevista passaran totes aquelles persones que estiguin al capdavant de les entitats i associacions de Sant Jaume d’Enveja, tant socials, culturals, econòmiques com esportives amb la voluntat de donar protagonisme a les dones i homes de Sant Jaume d’Enveja, també a personatges que s’hagin distingit per alguna cosa, o senzillament gent del poble: botiguers, pageses i pagesos, pescadors, historiadors, artistes que tingui alguna història que contar i que puga interessar als seus veïns. La veu del poble…

El govern municipal ha decidit iniciar aquesta primera etapa amb prudència i garantint la qualitat de la graella local, per tal que es vagi consolidant un projecte radiofònic estable i atractiu per a la població. En la primera fase es tracta que els seus oients estiguin informats del que succeeix al municipi, dels comunicats municipals de tots els serveis al que pot accedir el ciutadà i un acurat servei d’agenda, per conèixer totes les activitats que es realitzen al municipi. Enveja Ràdio inicia la seva programació local.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close