14.3 C
Amposta

[ENTREVISTA] La calera Gessamí Caramés triomfa al Cuines de TV3

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Gessamí Caramés, de l’Ametlla de Mar, fa cada divendres els postres al programa “Cuines” de TV3. La jove pastissera ens ha explicat com va acabar a parar a la televisió i que, fins i tot, la reconeixen i la paren pels carrers. També ens ha dit que l’accent ebrenc i el seu caràcter obert van influir positivament en què l’acabessin triant.

Caramés diu que al seu dia a dia no vesteix amb l’estètica “pin-up” que porta al programa però que s’hi sent prou còmoda. És graduada en Comunicació Audiovisual, però aquest món no l’apassionava tant com la cuina i quan va acabar va decidir començar a estudiar a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils. Actualment treballa a Barcelona de cuinera i desitja en un futur obrir el seu propi restaurant.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -