EbreNotícies

[ENTREVISTA] La calera Gessamí Caramés triomfa al Cuines de TV3

Gessamí Caramés, de l’Ametlla de Mar, fa cada divendres els postres al programa “Cuines” de TV3. La jove pastissera ens ha explicat com va acabar a parar a la televisió i que, fins i tot, la reconeixen i la paren pels carrers. També ens ha dit que l’accent ebrenc i el seu caràcter obert van influir positivament en què l’acabessin triant.

Caramés diu que al seu dia a dia no vesteix amb l’estètica “pin-up” que porta al programa però que s’hi sent prou còmoda. És graduada en Comunicació Audiovisual, però aquest món no l’apassionava tant com la cuina i quan va acabar va decidir començar a estudiar a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils. Actualment treballa a Barcelona de cuinera i desitja en un futur obrir el seu propi restaurant.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close