EbreNotícies

[ENQUESTA] Arriben les primeres glaçades a les Terres de l’Ebre

Aquesta matinada ha gelat a moltes zones interiors de les Terres de l’Ebre, ja que s’ha registrat 1ºC a molts municipis, és a dir, segurament és el matí de tardor de més fred fins ara. El fred s’ha activat com ja apuntaven les darreres previsions, però al migdia les temperatures poden arribar fins als 13 graus en molts punts, és a dir, hi haurà força diferència tèrmica entre les primeres hores del matí i les hores centrals del dia.

Els pròxims dies arribaran sistemes frontals que faran que el cel sigui més variable, però estem pendents sobretot de la borrasca que ens visitarà dissabte. La previsió dibuixa una tongada de pluges que entre divendres a la tarda i dissabte al migdia regaria gairebé totes les comarques i podria deixar precipitacions de més de 20 o 30 l/m2 en molts indrets.

Pel que fa a la temperatura, sembla que anem cap a un tram final de mes amb temperatures força més suaus. El fred marxarà lentament, les pròximes nits encara glaçarà en moltes comarques i al migdia la temperatura començarà a pujar a poc a poc. La borrasca del cap de setmana servirà perquè hi hagi un canvi de masses d’aire, però segurament no serà fins diumenge o dilluns que es notarà una pujada clara de la temperatura. Les glaçades i el fred nocturn desapareixeran ja entre dijous i divendres, però el vent, els núvols i la pluja faran que de dia la pujada del termòmetre no es noti tan clarament fins al final del cap de setmana.

Creieu que avui ha sigut el matí més fred d'aquesta tardor?

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close