Ebre

L’ebrenca Aina Cid és guardonada pel Comitè Olímpic

Aina Cid i Centelles i Virginia Díaz Rivas, guardonades amb la medalla d'el COE

¡Enhorabona! Les remeres Aina Cid i Centelles (Amposta) i Virgínia Díaz Rivas (Cantàbria) han estat guardonades en la sessió que van realitzar XI-19 de novembre. El Comitè Executiu del Comitè Olímpic Espanyol, va acordar per unanimitat concedir la Medalla del COE (Comitè Olímpic Espanyol) a les nostres esportistes pel seu esforç extraordinari, motiu pel qual la Federació Espanyola de Rem farà lliurament d’aquest guardó durant la Gala de Premis anuals que es convocarà properament.

Aina i Virgínia, actuals campiones d’Europa en la categoria dos sense timoner, ja porten una llarga trajectòria competint juntes en aquest esport. En cada competició han demostrat de la seva magnífica esportivitat i força que tenen amb l’objectiu sempre de superar-se dia a dia i demostrar com han fet ja anteriorment que tot esforç té la seva recompensa.

Juntes han aconseguit quedar en tercer lloc (davant de les Canadienses i darrere de les Austríaques) amb un temps de 7:03:160, al Campionat Mundial que es disputa a Linz-Ottensheim (Àustria) a finals d’estiu, en el famós riu Danubi.

Aconseguir aquest tercer lloc els ha fet poder classificar-se per als Jocs olímpics de Tokio 2020.Cal destacar que per l’Aina seran els segons jocs als quals hi va, ja que va poder participar en els de Rio de Janeiro 2016 amb el qual va aconseguir un diploma juntament amb la remera Anna Boada (temporalment retirada).

Redacció – C.M.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close