EbreNotícies

(Actualització) Resolta l’avaria pels talls de llum a Tortosa, Roquetes i Aldover

L'afectació es va produir per la caiguda de dos pals de fusta situats a Els Reguers

(ACTUALITZACIÓ 10:00 del 29 de gener)

Endesa informa que ja no queden abonats sense subministrament i que s’han prodüit microtalls durant la matinada, que van deixar 11 clients sense llum fins a les 2 de la matinada del dia d’avui. LA NORMALITAT JA ES TROBA RESTABLERTA.

La companyia Endesa, informa que a hores d’ara hi ha 300 llars a les Terres de l’Ebre que encara no han rebut el servei d’electricitat, des que va caure la línia a les 17.52 hores del diumenge.

L’afectació es va produir per la caiguda de dos pals de fusta situats a Els Reguers a causa de les ventades que van haver-hi el diumenge, i que van superar els 100 quilòmetres per hora. Les poblacions que primer van quedar tocades van ser Aldover, Xerta, Tortosa, Roquetes i Alfara de Carles. El gruix dels desconnectats és a Tortosa.

L’origen de la incidència va deixar primer a 6 mil abonats sense servei. Segons Endesa, al cap de 10 minuts es van reduir a mil 900, i a les 23.30 van baixar fins als 600, i a les 4.36, hi van quedar només 363. Ara queden 300 encara.

La caiguda de la llum va deixar neveres plenes de menjar podrint-se i queixes dels veïns i empresaris que destaquen que és una situació reiterada cada cop que els vents bufen fort.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close