EbreNotícies

Els veïns de Móra d’Ebre aturen la instal·lació d’una benzinera al nucli urbà

L'empresa promotora, Fragadis, comunica a l'Ajuntament la seva renúncia definitiva al projecte, que també incloïa un rentador de cotxes

La pressió veïnal ha aconseguit aturar el projecte d’instal·lació d’una gasolinera i un rentador de cotxes al costat d’un supermercat dins del nucli urbà de Móra d’Ebre. L’empresa promotora, Fragadis, ha anunciat a l’Ajuntament de Móra d’Ebre aquest dilluns que renuncia definitivament al projecte que volia ubicar en uns terrenys annexos a la superfície comercial Spar de la seva propietat. El ple municipal també es va pronunciar de forma unànime en contra de la instal·lació el passat 26 de febrer. L’empresa ha traslladat a l’Ajuntament que, si bé els tràmits i les activitats s’ajustaven a la legislació urbanística vigent, prioritzarà l’atenció als clients i, davant el malestar generat entre els veïns, ha decidir retirar el projecte i destinar els terrenys a zona d’aparcament de clients, millorant l’accessibilitat a l’establiment.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha expressat el seu agraïment als responsables de l’empresa per la seva “sensibilitat” en la resolució del conflicte. Els veïns afectats pel projecte, que estava previst a la cruïlla dels carrers Santiago Rusiñol, Alcalde Pere Avinyó i Joan Miró es van constituir en plataforma i argumentaven que a la zona, a banda d’urbanitzacions, hi ha una guarderia i un institut.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close