EbreNotícies

Els propers dies començaran les obres d’acondicionament de la carrertera Tortosa-Bítem

S'espera que aquesta setmana hi hagi un pas alternatiu en el Barranc del Torrent

La Diputació de Tarragona iniciarà en els propers dies les obres de condicionament de la carretera T-301, en el tram comprès entre Tortosa i Bítem. L’actuació preveu la millora del traçat de la via, la construcció de cunetes transitables i l’ampliació de la carretera amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i la convivència del trànsit de vehicles, vianants i bicicletes en una zona amb una gran mobilitat.

Les obres preveuen la millora de més de 2,5 quilòmetres de la carretera T-301 repartits en 4 trams diferents. Entre les actuacions previstes, hi destaquen l’ampliació dels dos ponts existents, un ubicat sobre el canal del marge esquerre de l’Ebre i l’altre al barranc del Torrent i pel que serà necessari dur a terme un desviament provisional del trànsit per realitzar els treballs. En aquesta obra, eixamplaran també la columna del mig del canal per també ampliar el pont del canal.

Amb un pressupost d’1,746.505,89 euros, les obres de condicionament de la T-301 tenen un termini d’execució de 10 mesos i es preveu que estiguin enllestides al novembre del 2019. Aquesta actuació correspon a la segona fase del projecte de millora de la carretera i complementarà les millores que es van realitzar el 2014.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close