EbreNotícies

Els drons s’apoderen del pavelló 1 d’Octubre d’Amposta

Per primer cop a les Terres de l’Ebre avui diumenge s’ha produït un fet insòlit al territori; curses de drons. Des de les deu del matí hi ha hagut diferents curses d’exhibició en què els pilots, entre ells quatre de les Terres de l’Ebre, han mostrat la seva perícia als comandaments d’aquests aparells a l’hora de realitzar els circuits preparats per a l’ocasió. “És el primer cop que s’organitza una activitat d’aquestes característiques a les Terres de l’Ebre”, assenyala el director de l’exhibició, Josep Bello.

Èric Esteban, de l’empresa Ebre Drone, impulsora de l’esdeveniment, assenyala que “la intenció de Joc de Drons és convertir les TE i Amposta en una seu d’una prova puntuable del Campionat de Catalunya de la Federació Aèria Catalana, de la mà de DDC (Drons de Carreres)”.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la feina d’Ebre Dron i l’interès en instal·lar aquest esdeveniment a Amposta. Tomàs també posa de relleu que aquest tipus d’esdeveniments doten de contingut el pavelló Firal 1 d’Octubre, durant tot l’any. També recorda que l’Ajuntament, juntament amb Ebre Drons, ha format policies locals en el pilotatge de drons per incorporar aquests aparells com a eines de vigilància.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close