14.3 C
Amposta

El tanatori municipal de Jesús estrena noves instal·lacions per oferir un millor servei

L'Ajuntament de Tortosa va adjudicar a l'empresa Remsa la concessió demanial del servei municipal, que ara n'ha finalitzat les obres de remodelació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El tanatori municipal de Jesús estrena les seues noves instal·lacions després d’unes obres d’adequació duta a terme per l’empresa Remsa, que també prestarà el servei. L’Ajuntament de Tortosa va concedir la gestió de l’equipament a Remsa a través d’un procés demanial.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat la importància del servei que ofereix el tanatori en moments tan delicats per a les famílies, i ha assenyalat que ara disposaran d’un espai més agradable, còmode i amb millors condicions.

Per la seua banda, l’alcalde-president de l’EMD, Víctor Ferrando, ha subratllat que el poble de Jesús manté la tradició de poder vetllar les persones difuntes i que la renovació de les instal·lacions permetrà guanyar en comoditat per a les persones que passen per moments tan complicats.

Víctor Ferrando, Meritxell Roigé i Fernando Muiño al nou tanatori de Jesús

Les obres han comportat l’habilitació de dos sales de vetlla àmplies, una zona d’atenció a les famílies, una sala de tanatopràxia, vestíbul, magatzem així com altres espais per als professionals que presten el servei.

El director general de Remsa, Fernando Muiño, ha remarcat la voluntat de fer que les famílies es troben el màxim de comfortables possible durant el procés de comiat als familiars difunts.

Amb la renovació del tanatori municipal de Jesús, els veïns del poble podran disposar d’un servei de primer nivell en moments tan complicats com els que suposa la pèrdua d’un ésser estimat.

Redacció – Ll. F.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -