EbreNotícies

El Soldó, l’informatiu del Parc Natural del Delta, arriba al número 50

La publicació, encartada dins del setmanari L'EBRE, és tot un referent en el camp científic i de divulgació de l'entorn natural deltaic

El Parc Natural del Delta de l’Ebre publica aquest divendres un número especial del Soldó que ha arribat al número 50. L’informatiu del Parc Natural es publica dos cops a l’any i té com a objectiu difondre la tasca de conservació i gestió duta a terme pel Parc, així com les activitats que s’hi realitzen i es publica encartat dins del setmanari l’EBRE. Amb motiu del número 50, el Soldó ha pràcticament duplicat el nombre de pàgines, arribant a les 40, i amb una portada a doble pàgina que recull una imatge aèria del Delta del fotògraf Mariano Cebolla.

Pel que fa a continguts, el Soldó aporta informació sobre la recuperació de la capadella com a au nidificant al Delta, després de 40 anys, dades sobre el cens de la colònia reproductora de flamencs de la Punta de la Banya que enguany ha arribat a les 2.985 parelles, i el Soldó també porta documentació extensa.

Redacció – X. R.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close