NotíciesPolítica

El PSC de les Terres de l’Ebre participa al XIV Congrés del partit a partir de demà i durant tres dies

El PSC celebra els dies 13, 14 i 15 de desembre el seu XIV Congrés a Barcelona amb el qual volen reafirmar el seu compromís “amb una Catalunya amb justícia social, feminista, ecològica i sostenible”. Un Congrés amb els colors roig, lila i verd com a protagonistes i que representen, segons expliquen, la ferma aliança dels seus tres eixos principals per vertebrar el seu projecte polític.

Manel de la Vega, primer secretari de la Federació del PSC de l’Ebre, diu: “Volem una Catalunya capdavantera, ambiciosa i inclusiva on tothom ens sentim un sol poble, unida en la diversitat i ben governada. Preparada pel futur  i que afronti els reptes del present amb respostes efectives. Una Catalunya solidaria,  feminista i que afronti l’emergència climàtica, i que respecti l’equilibri territorial”. I a més, ha recordat que “Les Terres de l’Ebre som el territori més abandonat per les polítiques del Govern de la Generalitat, solament cal veure els pressupostos que any darrera any inverteixen per davall de la mitjana catalana”.

Segons ha explicat de la Vega al Congrés hi assistiran un total de 31 delegats i delegades de les Terres de l’Ebre i una amplia representació d’observadors i convidats que participaran dels debats del document marc del Congrés en les cinc comissions de treball que es duran a terme. Les esmenes fetes pels socialistes de les Terres de l’Ebre al document marc “van orientades primordialment als principals reptes de futur” que diuen que han d’afrontar al conjunt del territori. Francesc Miró, secretari d’Organització del PSC de les Terres de l’Ebre diu que aquestes esmenes “fan referència bàsicament sobre la Catalunya Buidada, sobre l’Emergència climàtica i la Sostenibilitat del Delta de l’Ebre, el canvi d’ús de les nuclears en noves activitats energètiques sostenibles i generar nous llocs de treball, entre d’altres.”

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close