EbreEleccions municipals 2019Notícies

El PSC d’Amposta fitxa a Pedro Castillo, membre de l’ONCE

Els seus estudis a l’ONCE, degut a la seva discapacitat, l’han dotat de coneixements per ser un expert  sobre l’Accessibilitat Universal

Pedro Castillo té 54 anys, ampostí i afiliat des de que tenia 30 anys a l’ONCE degut a la seva discapacitat. Porta més de 20 anys lluitant en favor de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques a la nostra ciutat.

Amb la incorporació de Pedro Castillo Miralles a la llista municipal del PSC d’Amposta, Francesc Miró vol destacar la necessitat de tenir accessibilitat universal a tota la ciutat.

Pedro Castillo té 54 anys, ampostí i afiliat des de que tenia 30 anys a l’ONCE degut a la seva discapacitat. Porta més de 20 anys lluitant en favor de l’accessibilitat i la supressió  de barreres arquitectòniques a la nostra ciutat.

Va estudiar Formació Professional Administratiu 1r i 2n grau a F.P. Montsià. Posteriorment va cursar els estudis d’Operador de Telefonia i Telemarketing al Centre de Recursos Educatius de la ONCE a Barcelona.

Va treballar durant 8 anys de carter de missatgeria per la qual cosa coneix en profunditat l’adaptabilitat i funcionalitat dels carrers d’Amposta.

Els seus estudis a l’ONCE, degut a la seva discapacitat, l’han dotat de coneixements per ser un expert  sobre l’Accessibilitat Universal, tant a nivell de discapacitats com de persones amb mobilitat reduïda i un gran coneixedor de les necessitats sobre adaptabilitat i dificultats d’accessibilitat de les nostres places i carrers.

“Penso que Amposta ha d’assolir ser una ciutat lliure d’obstacles físics que limitin o impedeixin la capacitat de moviment de les persones discapacitades, amb mobilitat reduïda o qualsevol altra limitació. Des de sempre he volgut col·laborar, indistintament del polític que hi hagi, però el cert és que mai he trobat en cap alcalde la disponibilitat per fer-ho possible i veig en Francesc Miró la persona que ho farà possible des de l’alcaldia, perquè hi creu i ha estat treballant aquests 4 anys insistentment en  l’Accessibilitat Universal”  ha afirmat Pedro Castillo.

“Pedro és un gran coneixedor de les mancances d’accessibilitat que patim a la nostra ciutat, ja que porta molts anys treballant  i fent una diagnosi dels punts que no compleixen la normativa i per tant es fa necessari un pla de mobilitat sobre accessibilitat. Vull  agrair-li la seva predisposició i implicació en formar part del meu equip que vol millorar substancialment l’accessibilitat d’Amposta.”, ha emfatitzat Francesc Miró.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close