EbreNotícies

El Port de Tarragona acull les I Jornades Tècniques de Seguretat

Han realitzat diferents ponències, els professionals de seguretat com Bombers i Salvament Marítim

El passat dijous es van celebrar les primeres jornades de Seguretat i Gestió d’Emergències en l’Àmbit Marítim i Portuari que ha organitzat el Port de Tarragona en col·laboració amb Capitania Marítima, Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat de Catalunya i Parcs Químics de Seguretat.

Les jornades han estat un èxit de participació, ja que han assistit unes 250 persones entre els quals hi havia membres d’altres autoritats portuàries com Palma, València, Barcelona o Cartagena.

L’objectiu d’aquesta jornada era dona a conéixer el model de gestió d’emergències del Port de Tarragona dins de l’àmbit espanyol.

Els professionals que han assistit han debatut sobre de les millores possibles al model actual de seguretat portuària, la importància de la formació específica i adaptada a les necessitats concretes de l’entorn, les perspectives de futur en l’àmbit de la seguretat marítima i portuària, i la necessitat d’una evolució normativa que unifique l’ampli marc legislatiu que actualment s’aplica al sector de la seguretat portuària.
Per acabar la jornada, el divendres van realitzar un exercici pràctic d’embarcament d’equips especialitzats d’intervenció en vaixell, que els assistents han seguit des de diversos punts d’observació.

Redacció J.V

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close