Salut i bons aliments

El grup dels cereals (1a part)

Els més utilitzats en l’alimentació humana són el blat, l’arròs i el blat de moro. Tots tres representen el 25% de la producció mundial. A un nivell inferior quant a la importància se situarien l’ordi, el sègol, la civada i el triticale, que és un híbrid de sègol i blat.

VERITAT o FALS

Els aliments processats no són del tot saludables.

VERITAT. S’entén per menjar processat qualsevol aliment que pateixi canvis o passi per algun grau de processament industrial abans d’arribar a la taula perquè el puguem consumir.

LA XIFRA

El calci és el mineral amb més presència a l’organisme humà. I el quart component després de l’aigua (què és el primer), les proteïnes i els greixos. El calci constitueix entre l’1,5 i el 2% del pes corporal.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close