Sin categoría

El fotògraf Marc Prades, nominat als Golden Lens 2018

El fotògraf Marc Prades ha estat nominat al premi ‘fotògraf revelació’ als Golden Lens 2018, uns premis que equiparen als Oscars de la fotografia de casaments...

El fotògraf Marc Prades ha estat nominat al premi ‘fotògraf revelació’ als Golden Lens 2018, uns premis que equiparen als Oscars de la fotografia de casaments. Avui en dia, és el premi més important i prestigiós a nivell mundial per a aquests professionals. Entre els fotògrafs internacionals nominats en aquesta categoria, Prades s’hi troba entre 4 espanyols més i únic català. La gala es durà a terme el 13 de novembre al Brasil.

Marc Prades fa uns 6 anys que s’hi dedica a la fotografia de boda, però no va ser fins fa un parell d’anys que no s’ha focalitzat en premis i directoris. Explica que ho fa “per a créixer professionalment i personalment”. En un 80-90% dedica la seva feina en aquests esdeveniments: “En un casament pot passa de tot, des de llàgrimes, emocions, riures, animalades… tot concentrat en 12 hores”.

A causa del volum de feina que li espera en els propers mesos no podrà assistir a la Gala, però ja ha assegurat que hi estarà ben atent als resultats, que sortiran el mateix 13 de novembre durant la Gala. La seva feina es pot veure a la seva web o al seu Instagram.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close