EbreNotícies

El foc de la Ribera d’Ebre en “camí de l’estabilització” 

El foc continua un 10% actiu però està en camí de l'estabilització

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha confirmat a primera hora d’aquest dissabte al matí que el perímetre del foc està estabilitzat, s’ha mantingut en els 50 quilòmetres, però encara el 10% del foc segueix actiu.

El cap de l’operatiu, David Borrell, ha destacat que s’han assolit els objectius marcats durant la nit, sobretot al tercer i últim terç del flanc dret on s’ha treballat intensament per perimetrar-lo. La situació meteorològica d’aquest dissabte es torna a preveure “dura” i es mostren prudents davant la possibilitat de represes. “No estarem tranquils fins a veure com evoluciona la tarda”, ha dit.

Tot i això, l’incendi no es pot donar completament estabilitzat. Aquesta tarda continuaran amb les mateixes condicions dures. Els bombers es mantenen prudents i sense abaixar la guàrdia perquè es podrien reproduir represes del foc com ja va passar aquest divendres, que va revifar el foc vàries vegades.

El dispositiu es manté amb 120 dotacions i 350 bombers però cada cop estan més cansats, per això, es van renovant de nous bombers.


Redacció J.V

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close